Hidroizolatii terase circulabile sau necirculabile

hidroizolatie terasa circulabila

Terasele, fie ele circulabile sau necirculabile sunt cele mai expuse la intemperiile vremii. Acestea sunt supuse adesea la perioade prelungite de soare arzator sau la inghet si trebuie sa reziste cat mai mult pentru a oferi confortul necesar proprietarilor. Atat terasele circulabile cat si cele necirculabile trebuie sa asigura impermeabilitate la apa timp de mai multi ani dupa ce au fost aplicate.

In functie de destinatia terasei care urmeaza sa fie hidroizolata, materialele folosite sunt diferite iar solutiile tehnice sunt diferite. Tot in functie de destinatia terase si pretul perceput de firma care se va ocupa de hidroizolarea terase va fi diferit pentru ca si pretul materialelor pentru hidroizolatie este diferit. Astfel pretul pe metru patrat pentru o hidroizolatie efectuata cu membrana bituminoasa este diferit de pretul perceput pentru un metru patrat de hidroizolatie realizata cu rasini poliuretanice. Pretul mai depinde si de complexitatea lucrarii si trebuie stabilit cu un specialist in urma masuratorilor si a analizei la fata locului.

De exemplu, daca aveti de efectuat o hidroizolatie a unei terase a unui bloc in Bucuresti puteti suna la una dintre firmele care se ocupa cu aceasta activitate si puteti intreba, orientativ, pretul pe metru patrat in urma unor masuratori grosso modo efectuate de dumneavoastra. Pretul final poate depinde si de suprafata care trebuie hidroizolata.

Un alt articol despre cum sa alegeti o firma de hidroizolatii.

Hidroizolatii terase circulabile sau necirculabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top