hidroizolatii terase bucuresti

HIDROIZOLATII TERASE BUCURESTI 💦
Membru
GOLD
 

Hidroizolatii Terase de la SASOIA2003

BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI
Aplicare hidroizolatii lichide REVIMCA pentru tabla zincata, tabla galvanizata, gresie, panouri sandwich. Executie hidroizolatii cu cimenturi osmotice Vandex pentru : fundatii, stoparea infiltratiilor de apa in subsolul cladirilor, rezervoare de apa potabila, statii de epurare a apei.
 • hidroizolatii terase
 • hidroizolatii acoperisuri
 • hidroizolatii gresie
 • hidroizolatii tabla
 • hidroizolatii subsol
 • hidroizolatie bloc
Sasoia 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru. In functie de tipul lucrarii, va oferim consultanta in alegerea tipului de tehnologie care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Hidroizolatii Terase

MAIAN CONST SERV SRL - BUCURESTI
Hidroizolatii terase Bucuresti - Cylex - Catalog firme, apreciere .... Rezultate pentru Hidroizolatii terase �n Bucuresti; ... SC General Service Toniuc Impex SRL ... MAIAN CONST SERV S.R.L. TIMONIERULUI 17, ...
Membru
GOLD
 

Hidroizolatii Terase de la IZO PROONU CONSTRUCT SRL

BUCURESTI
HIDROIZOLATI , AMENAJARI INTERIOARE SCARI DE BLOC SI APARTAMENTE, INSTALATII SANITARE , MONTAHIDROIZOLATI , AMENAJARI INTERIOARE SCARI DE BLOC SI APARTAMENTE, INSTALATII SANITARE , MONTAM TUBULATURA EVACUARE GUNOI DIN PVC SAU TABLA
Membru
GOLD
 

Hidroizolatii Terase Blocuri de la SC ALPHA MATEI BUILDING SRL

BUCURESTI
Tipul de activitate: prestari servicii - in domeniul constructiilor. Misiunea firmei este de a oferi solutii complete in ceea ce priveste orice tip de finisaj, amenajare, modificare si reamenajare pentru constructii civile.
 • hidroizolatii terase blocuri
 • hidroizolatii bucuresti
 • hidroizolatii terase circulabile
 • hidroizolatii terase necirculabile
 • hidroizolatie terasa
 • amenajari interioare bucuresti
Alpha matei building srl s-a infiintat in luna ianuarie anul 2013, ca societate cu raspundere limitata, in scopul de a dezvolta activitati in domeniul constructiilor civile si de a se specializa in finisaje exterioare.
Membru
GOLD
 

Hidroizolatii Bucuresti de la MINCON ROMANIA

BUCURESTI
Obiectul principal de activitate al societatii noastre il constituie lucrarile de invelitori, sarpante si terase la constructii. Oferim o gama larga de produse si servicii adresate atat firmelor cat si persoanelor fizice.
 • hidroizolatii bucuresti
 • hidroizolatie terase verzi
 • hidroizolatii terase circulabile
 • reparatii hidroizolatii terase blocuri
 • hidroizolatii terase necirculabile
 • hidroizolatii subsoluri
Scopul Mincon este acela de a oferi clientilor produse si servicii de calitate ce corespund standardelor impuse in executarea lucrarilor de constructii civile si industriale, motiv pentru care colaboram doar cu profesionisti in domeniu.

Hidroizolatii Si Reparatii Terase

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Sisteme profesionale de hidroizolatii si termohidroizolatii Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile sau terase tip gradina Hidroizolatii monostrat Hidroizolatii multistrat Hidroizolatii cu membrane bituminoase APP sau SBS Hidroizolatii lichide Termohid..
Pret: 6 euro/mp

Hidroizolatii Bucuresti de la STADI CON SRL

BUCURESTI
De atunci si pana in prezent ne-am axat pe lucrari de hidroizolatii, izolatii termice conducte tehnologice si tinichigerie industriala. Hidroizolatiile sunt lucrari speciale care trebuiesc executate cu foarte mare responsabilitate si de o calitate ireprosabila, lucru pe care-l realizam datorita personalului calificat si experientei de peste 12 ani.
 • hidroizolatii bucuresti
 • hidroizolatie bucuresti
 • hidroizolatii poduri bucuresti
 • izolatii termice bucuresti
 • hidroizolatii terase
 • termohidroizolatii bucuresti
STADI CON este o societate cu capital integral privat si a luat fiinta in anul 2002.

Hidroizolatii Terase Tip Gradina

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Mincon Romania va ofera cele mai noi sisteme de hidroizolatie ale teraselor tip gradina. Un sistem de acoperiș verde este o extensie a acoperișului existent, care implică un sistem de termoizolatie, hidroizolatie de înaltă calitate alcatuit din membrane antira..
Pret: 6 euro

Hidroizolatii Terase de la ALRAL CONSTRUCT UNIVERSAL SRL

BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI
Zugravit scari de bloc, apartamente, curatat pereti tavane, amorsat pereti tavane, gletuit in totalite, aplicat coltare colturi pereti glafuri usi, zugravit lavabila pereti tavane, vopsit tocarie lemn usi gene, vopsit balustrada usi lift tablouri electrice, reparat plinta, inlocuit plinta din gresie, inlocuit tubulatura ghene, alicat faianta si gresie, montat senzori corpuri iluminat, Garantia lucrari ( deviz contract factura) 14.

Hidroizolatii | Hidroizolatie Terasa | Hidroizolatie Terase Bloc

ALPINISM UTILITAR SC ARI A.. - BUCURESTI
Sc Ari Alpin Srl ofera solutii pentru hidroizolatii terase. Terasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase la preturi avantajoase pr..

Hidroizolatii Cu Membrane Bituminoase

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Una dintre cele mai importante etape ale constructiei unei cladiri este cea de hidroizolare. Hidroizolatia este procesul de aplicare a unei structuri etansa, continua si omogena de protectie impotriva infiltratiilor de apa. In functie de elementele componente..
Pret: 6 euro

Alpinism Utilitar | Hidroizolatie Terasa In Locuri Greu Accesibile

ALPINISM UTILITAR SC ARI A.. - BUCURESTI
Sc Ari Alpin Srl ofera solutii pentru hidroizolatii terase. Terasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase la preturi avantajoase pr..

Hidroizolatii Bucuresti de la SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

BUCURESTI
Lucrari de hidroizolatii a bazinelor de ape uzuale sau potabile etc. Lucrari de hidroizolare si impermeabilizare a gropilor ecologice , hidroizolarea bazinelor piscicole si a lacurilor artificiale , impermeabilizarea barajelor de acumulare a apelor etc.

Sisteme De Termohidroizolatii

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Termoizolatiile au rolul de a reduce pierderile de caldura prin elementele cladirii astfel incat in interiorul constructiei sa se realizeze conditii de confort termic. Acestea pot fi realizate cu polistiren expandat sau extrudat, vata minerala bazaltica, sape..
Pret: 6 euro

Hidroizolatii Terase Cu Membrane Termosudabile

SASOIA2003 - BUCURESTI
In functie de temperatura la care urmeaza a fi expusa lucrarea, va recomandam urmatoarele tipuri de membrane TECHNONICOL sau GENERAL MEMBRANE: cu bitum APP, plastomerice – caracterizate de o inalta rezistenta la temperaturi ridicate (punct de inmuiere al bitum..

Hidroizolatii Mincon Romania

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Societatea noastra executa sisteme profesionale de hidroizolatii in cele mai bune conditii calitative si economice. Va punem la dispozitie personal calificat in executia sistemelor de hidroizolatii terase cu membrane bituminoase termosudabile. Materialele folo..
Pret: 6 Euro/mp

Hidroizolatii Terase

SASOIA2003 - BUCURESTI
In functie de temperatura la care urmeaza a fi expusa lucrarea, va recomandam urmatoarele tipuri de membrane TECHNONICOL sau GENERAL MEMBRANE cu bitum APP, plastomerice – caracterizate de o inalta rezistenta la temperaturi ridicate (punct de inmuiere al bitumu..

Hidroizolatii

IZO PROONU CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Executam lucrari de hidroizolatii terase, demisolul, hale industriale. La preturi avantajoase. Pret negociabil in functie de suprafata.

Hidroizolatii Terase Bloc de la TIGER MANAGEMENT INDUSTRIES SRL

POPESTI LEORDENI, ILFOV
HIDROIZOLAREA CU MATERIALE SPECIALE A SUBSOLURILOR, PIVNITELOR, BECIURILOR, BAZINELOR, TERASELOR. OFERIM CALITATE RAPIDITATE SERIOZITATE GARANTIE SI DEPLASARI IN ORICE LOCATIE DIN TARA.

Hidroizolatii Terase Acoperis

SASOIA2003 - BUCURESTI
Daca acoperisul casei dumneavoastra este alcatuit din tabla si doriti sa-l izolati impotriva infiltrarii apei, noi va stam la dispozitie cu cele mai avansate solutii in acest domeniu. Indiferent daca este vorba de tabla zincata, galvanizata sau cutata, metodel..

Hidroizolatii In Rate

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Sistem avantajos de rate pentru Asociatiile de Proprietari Hidroizolatii terase, hidroizolatii monostrat sau multistrat cu membrane bituminoase termosudabile tip APP sau SBS ; - hidroizolatii lichide ; termo-hidroizolatiiTel: 0723935405, www.mincon.ro Politica..
Pret: 6 euro

Hidroizolatii

MINCON ROMANIA - BUCURESTI
Sisteme complete de hidroizolatii si termohidroizolatii Sisteme profesionale. Pentru ca este un garant al calitatii serviciilor sale, MINCON pune in opera materiale care fac parte din categoria profesionala, importate de la producatori cu renume din Italia, Ge..
Pret: 6 euro

Hidroizolatii Terase Bloc de la IZOREC DINAMIC SRL

JILAVA, ILFOV
hidroizolatii pentru fundatii , terase , bai ,acoperisuri , bazine , piscine , etc. - lucrari de taplarie pvc (profile cu 4,5 si 6 camere) cu geam termopan ( doua si trei foi ) si feronerie -lucrari de montaj acoperisuri cu tigla metalica -ciment si lianti pentru zidarie -adezivi si mortare uscate -fier beton,plase sudate ,cuie ,sarma moale neagra -caramida si BCA -gips carton -termosistem:adeziv,polistiren,plasa fibra de sticla,dibluri -vopseluri lavabile si tencuieli decorative -panouri sandwich termoizolante cu polistiren sau spuma poliuretanica -structuri metalice de rezistenta -cherestea,OSB si TEGO -tabla zincata lisa si cutata -tigla din argila arsa si tabla tip tigla -pavehidroizolatii pentru fundatii , terase , bai ,acoperisuri , bazine , piscine , etc. - lucrari de taplarie pvc (profile cu 4,5 si 6 camere) cu geam termopan ( doua si trei foi ) si feronerie -lucrari de montaj acoperisuri cu tigla metalica -ciment si l

Efectuam Lucrari

SC ALPHA MATEI BUILDING SR.. - BUCURESTI
Lucrari de constructi metalice, termoizolatie cu poliester/vata bazaltica, rigips, gleturi, instalatie sanitara, gresie/faianta, hidroizolatie terasa, tubulatura pvc/tabla zincata

Executie Lucrari De Hidroizolatii

SASOIA2003 - BUCURESTI
Executam lucrari de hidroizolatii de cea mai inalta calitate pentru : hale industriale , blocuri , terase cladiri . Oferim consultanta pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate. Echipa noastra de experti discuta cu dumneavoastra pentr..

Hidroizolatii Terase Bucuresti de la SC EVEREST ALPIN SERVICE SRL

BUCURESTI
Montaj antene, aere conditionate, termopan, ferestre, usi metalice etc. Pentru beneficiarii cu venituri mici avem posibilitatea platii in rate lunare egale.
 • hidroizolatii terase bucuresti
 • termoizolatii terase bucuresti
 • termoizolatii case bucuresti
 • termoizolatii fatade bucuresti
 • termoizolatii bucuresti
 • instalatii sanitare bucuresti
Echipa Everest Alpin Service patronata de Everest Alpin Com S.

Hidroizolatii Terase Bucuresti de la SC UNIVERSAL FLORVAL OFFICE SRL

BUCURESTI
Bine ati venit! ufo media va pune la dispozitie echipa sa si toata experienta acumulata de membrii echipei in mai multe domenii de interes printre care: echipare si amenajare de saline artificiale; cablari structurate; instalare echipamente telecomunicatii; realizare si integrare studiouri audio, video, radio, tv; inchiriere echipamente audio, video, scenotehnica; realizare evenimente indoor sau outdoor. !! nou Bine ati venit! ufo media va pune la dispozitie echipa sa si toata experienta acumulata de membrii echipei in mai multe domenii de interes printre care: echipare si amenajare de saline artificiale; cablari structurate; instalare echipamente telecomunicati

Hidroizolatii Acoperisuri de la SC LAVOLI SHOP

TULCEA
Firma de constructii, specializata in hidroizolatii terase blocuri, terase circulabile sau nu. Comercializam o gama larga de produse de hidroizolatii lichide profesionale.
 • hidroizolatii acoperisuri
 • hidroizolatii tulcea
 • hidroizolatii acoperis
 • hidroizolatii dedeman
 • hidroizolatii pensulabile
 • hidroizolatii
Garantie de peste 10 ani la manopera si peste 20 ani la materiale.

Hidroizolatii Terase Necirculabile

EURO PREST PROVIDER SRL - BUCURESTI
Hidroizolatii BUCURESTI - 84 firme. EURO PREST PROVIDER SRL - BUCURESTI Hidroizolatii bucuresti. Telefon 0735 ... hidroizolatii terase, tencuieli ..Oferim REPARATII ACOPERIS, HIDROIZOLATII TERASE..

Hidroizolatii Terase Balcoane

EURO PREST PROVIDER SRL - BUCURESTI
Firma hidroizolatii in sectorul 6 efectueasa lucrari profesionale la terasele balcoanele subsolurile sau demisolurile Dvs. Durata de executie pentru o lucrare de hidroizolatie difera in functie de complexitatea lucrarii si materialele alese. Oferte speciale de..

Hidroizolatii Terase Verzi

CONDURARU GRUP CONSTRUCT S.. - BUCURESTI
Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile, terase verzi sau reabilitari.

Hidroizolatii Bucuresti de la SC ANDREMARI CONSTRUCT SRL

BUCURESTI
Hidroizolatii de calitate si la preturi de criza, seriozitate si promtitudine, lucrari de calitate: hidroizolatii hale, hidroizolatii in bucuresti, hidroizolatii fundatii.

Hidroizolatii Terase de la HIDROSET SRL

BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI
In vederea intocmirii devizelor si a pretului corect, ne deplasam in santiere sau la locatii si propunem solutii de sistem corespunzatoare pentru investitii de durata. Firma noastra de hidroizolatii ofera servicii profesionale la set pentru acoperisuri terase private sau industriale, pe orice tip de structura precum si impermeabilizari la fundatii, in fazele de constructie sau reabilitare.
 • hidroizolatii terase
 • hidroizolatii beciuri
 • hidroizolatii acoperisuri
 • hidroizolatii subsoluri
 • termoizolatii terase
 • izolatii terase
In acesti ani, pe siteul de profil si bloguri am promovat acoperisurile drepte tip terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa gradina intensiva, acoperis verde extensiv precum si avantajele acestora, pe care noi le putem lasa in siguranta perfect curate si izolate.

Hidroizolatii Bucuresti de la PROCAS EXPERT CONSTRUCT

BUCURESTI
Societatea procas expert construct s r l are ca obiect principal de activitate lucrari de hidroizolatii la constructii civile si industriale. Procas Expert Construct dispune de personal specializat cu o mare experienta in domeniu.

Hidroizolatii Terase

HIDROSET SRL - BUCURESTI
Hidroizolatii terase private la constructii de case noi sau reabilitari acoperisuri, montaje de membrane stratificate si reparatii pe structuri vechi pentru stoparea definitiva a infiltratiilor. Venim cu solutii profesionale pentru clienti care stiu ce vor si..

Hidroizolatii

SC RELCONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Executam hiroizolatii fundatii,subsoluri,beciuri,terase blocuri sau case,balcoane.

Hidroizolatii Bucuresti de la SC VIP AMENAJARI CONSTRUCT SRL

BUCURESTI
Executam hidroizolatii profesionale terase, hale, suprafete inclinate cu materiale de import. Anual, in perioada de garantie, se va face o vizita la lucrare pentru verificarea starii reale a acesteia.
 • hidroizolatii bucuresti
 • hidroizolatii terase
 • termoizolatii bucuresti
 • hidroizolatii blocuri
 • hidroizolatii hale industriale
 • hidroizolatii poduri
Asiguram garantie in functie de materialul folosit(5-12 ani pentru hidroizolatii).