membrana bituminoasa

MEMBRANA BITUMINOASA šŸ’¦

Membrana Bituminoasa de la MANGATA ROCONCEPT

BUCURESTI
Executam lucrari in Bucuresti si imprejurimi. Lucram atat cu materialul nostru cat si al clientului.
 • membrana bituminoasa
 • membrane bituminoase
 • hidroizolatii membrane bituminoase bucuresti
 • membrana pvc
 • firma hidroizolatii
 • hidroizolatii terase necirculabile
Oferim garantii in functie de calitatea materialelor alese de beneficiar. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Membrane Bituminoase de la SC BACOSTA CONSTRUCT

BUCURESTI
Executam cu succes hidroizolatii si impermeabilizari cu membrane bituminoase, bitum topit, sindrila bituminoasa, membrane bentonitice, membrane PVC si chiar ciment osmotic, toate fiind provenite de la producatorii autorizati care ne sunt parteneri de mult timp.
 • membrane bituminoase
 • bituminoasa
 • hidroizolatii membrane bituminoase
 • membrana
 • impermeabilizari
 • infiltratii terase


5 / 2 recenzii

Hidroizolatii Cu Membrane Bituminoase de la WOLGAST SRL

TIMIS
Lucrarile de hidroizolatie se realizeaza cu membrana bituminoasa de calitate,fiind principala solutie pentru prevenirea infiltratiilor de apa in structura acoperisurilor.
 • hidroizolatii cu membrane bituminoase
 • hidroizolatii bitumioase
 • membrane pvc
 • menteanta acoperis
 • firme mentenanta acoperis
 • reparatii acoperis idustrial

Membrana Bituminoasa Arcon

DECORA STIL SRL - OLT
Membrana bituminoasa Arcon. Oferta si numar de telefon pentru Membrana bituminoasa Arcon.

Membrana Bituminoasa Cu Bitum Elastomer Villaverde E-Kv

SC HIDROFLOR SRL - MARAMURES
Membran antir d cin pentru acoperisuri verzi (cu certificare LDA). Villaverde E-KV este o membran bituminoas termosudabil elastomeric cu inser ie de poliester, caserat pe partea superioar cu talc, iar pe partea ...membrane, izolatii, bitum

Membrana Bituminoasa Oxidata Villox O-Al V 4 T K

SC HIDROFLOR SRL - MARAMURES
Membran bituminoas barier de vapori. Fabricarea ei se face conform cerin elor normativului EN ISO 9001. Num rul certificatului este 041008117. Avantaje -barier de lung durat n calea vaporilor -aplicare ...membrane, izolatii, acoperis

Membrane Bituminoase de la SC CONIZOL SRL

BIRLAD, VASLUI
Firma de hidroizolatii cu vechime de peste 20 de ani, izolam orice tip de acoperis cu utilaje moderne si personal calificat. Executam sisteme profesionale de hidroizolatii la terase, fundatii, acoperis izolatii termice, termohidroizolatii si amenajari diverse, folosind cele mai noi tehnologii si materiale pentru hidroizolatii la preturile cele mai corecte.
 • membrane bituminoase
 • membrane bituminoase pvc
 • termoizolatii membrana bituminoasa
 • hidroizolatii fundatii
 • termohidroizolatii
 • termoizolatii

Membrana Bituminoasa Iko Base V 3 Mm

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Membrana bituminoasa de hidroizolatie din gama Polygum, continand armatura din voal din fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protejata de folie termofuzibila. Se foloseste ca bariera de..

Membrana Bituminoasa Iko Base P 3 Mm

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Membrana bituminoasa de hidroizolatie din gama Polygum, continand armatura compusa din voal de poliester si fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protejata cu nisip. Se foloseste ca bari..

Membrana Bituminoasa

SC REGATA SRL - DAMBOVITA
Membrana bituminoasa cu poliester seria Concept sau fibra de sticla seria Fiberglass. Produsele noastre le gasiti la cele mai bune preturi, acestea fiind distribuite in toata tara prin intermediul agentilor nostri zonali.

Membrana Bituminoasa Iko Roofgarden 4 Mm

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Iko Roofgarden este o membrana bituminoasa antiradacina de hidroizolatie din gama Polygum, continand armatura compusa din aluminiu si voal de fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protej..

Membrana Bituminoasa Derbicoat S

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
DERBICOAT S 2 mm este o membrana bituminoasa ce se foloseste ca bariera de vapori. Are in compozitie un amestec de bitum distilat modificat cu aditiv ā€“ polimer [de cel mai inalt grad APP-TPO] DERBICOAT S are o armatura din voal fibra de sticla si ranforsta cu..

Membrane Bituminoase Cu Bitum Elastomer Elastovill E-G 4 F K

SC HIDROFLOR SRL - MARAMURES
Membran hidroizolatoare bituminoas . Fabricarea ei se face conform cerin elor normativului EN ISO 9001. Num rul certificatului este 041008117. Avantaje -insertie foarte robust -raport ideal pret / calitate -domeniu ...membrana, izolatie, elastic

Membrane Bituminoase

SC GABIMEX SRL - IASI
SC GABIMEX SRL - hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii .... Firma SC GABIMEX SRL ofera hidroizolatii terase, ... materiale de izolare, elemente de fixare, membrane termosudabile, membrane bituminoase, guri pluviale, ...

Membrane Bituminoase de la SC AC HIDROTERASE SRL

BUCURESTI
Hidroizolam terase, fundatii, balcoane, bai, bazine etc. Montam acoperisuri la hale, depozite, spatii comerciale etc.

Membrana Bituminoasa Iko Powergum 4 Ad Mmp

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Iko Powergim 4 AD MMP este o membrana bituminoasa de hidroizolatie din gama Polygum, rezistenta la foc, continand armatura din poliester si fibra de sticla si inglobate in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este acoperita cu paiete de ardezie de cul..

Membrane Bituminoase Sbs Villaverde E-Cu-5

SC HIDROFLOR SRL - MARAMURES
Villaverde E-Cu-5 este o membran bituminoas termosudabil elastomeric cu inser ie de folie de cupru, caserat pe partea superioar cu folie, iar pe partea inferioar cu nisip fin. Procesul de fabricare si autocontrolul ...membrana, elastomer, bitum

Membrana Bituminoasa Derbicoat Hp

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
DERBICOAT HP este o membrana bituminoase ce se foloseste ca bariera de vapori. Are in compozitie un amestec de bitum distilat modificat cu aditiv ā€“ polimer [de cel mai inalt grad APP-TPO] DERBICOAT HP are o armatura compozita din fibra de sticla si poliester n..

Hidroizolatii Cu Membrana Bituminoasa

IGNIROM SRL - BUZAU
IGNIROM va ofera o gama variata de lucrari de hidroizolatii cu membrana bituminoasa, avand la baza materiale de inalta calitate, recunoscute pentru capacitatea lor excelenta de a tine apa departe de structura unei constructii indiferent de natura acesteia. IGN..

Membrana Bituminoasa Derbigum Sp Fr 4 Mm

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
DERBIGUM SP FR 4 mm este o membrana bituminoasa APP, are in componenta un amestec de bitum distilat modificat cu aditiv ā€“ polimer [de cel mai inalt grad APPTPO] si doua armaturi distincte, fibra de sticla si poliester netesut. Caracteristic amestecului de bitu..

Membrana Bituminoasa Cu Ardezie Sau Nisip

BARTER CONSTRUCT SRL - BUZAU
Membrana de hidroizolatii poate fi cu nisip sau roca vulcanica (ardezie)avand grosimea de 2 mm pana la 4mm si poate fi pusa cu flacara.... hidroizolatii

Membrana Bituminoasa Hidroizolatoare Villox O-V 3 T K - Hidr

SC HIDROFLOR SRL - MARAMURES
Membran bituminoas hidroizolatoare. Fabricarea se face conform cerin elor normativului EN ISO 9001. Num rul certificatului este 041008117. Avantaje: - calitate obisnuit standard. Domenii de utilizare: Ca ...bitum, izolatie, membrane

Membrana Bituminoasa Derbigum Sp Ar 4 Mm

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
DERBIGUM SP AR 4 mm este o membrana bituminoasa antiradacina. Are in componenta un amestec de bitum distilat modificat cu aditiv ā€“ polimer [de cel mai inalt grad APPTPO] si doua armaturi distincte, fibra de sticla si poliester netesut, precum si inhibitatori i..

Hidroizolatii Profesionale Membrana

SC LAVOLI SHOP - TULCEA
Executam hidroizolatii profesionale cu membrana bituminoasa.

Membrane Bituminoase

SC MONTAJPRESTAF SRL - SUCEAVA
Lucrarilor de hidroizolatii asiguram necesarul de membrane bituminoase in functie de cerintele fiecarui proiect . Membranele au o flexibilitate la rece de la -5CĀ° la -25CĀ° , plasto sau elastomerice .

Membrana Bituminoasa Iko Powergum 4 T Mmp

SC IZOMAG CONSTRUCT SRL - BUCURESTI
Iko Powergum 4 T MMP este o membrana bituminoasa de hidroizolatie din gama Polygum, continand armatura compusa din aluminiu si voal de fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protejata cu..

Membrana Bituminoasa de la ROOFI MATCON

Pitesti, ARGES
Profesionaliscmul, calitatea, rapiditatea, seriozitatea si nu nin ultimul rand preturile accesibile reprezinta criteriile care stau la baza activitatii firmei noastre. Astfel, clientii vor putea cumpara membrane pentru hidroizolatii de cea mai buna calitate (in concordanta cu ultimele standarde si tendinte internationale) LA PRETURI DE IMPORTATOR.
 • membrana bituminoasa
 • membrane bituminoase
 • membrane bituminoase arges
 • membrane bituminoase pitesti
 • importator membrane bituminoase
 • sindrila bituminoasa
Pentru ca acordam termene de garantie corecte si reale la lucrarile executate- Pentru ca cuntem corecti, flexibili si transparenti.

Membrana Bituminoasa de la RIKKO STEEL SRL

BACAU
RIKKO STEEL este principalul importator din Romania al TECHNONICOL - cel mare mare producator european si lider mondial pe piata de izolatie termica pe baza de vata minerala bazaltica, hidroizolatie, acoperisuri si nu numai, cu peste 30 de fabrici in intreaga lume.

Membrana Bituminoasa Lichida Pentru Impermeabilizare Sbs Gum

SC NSF BUILDING PRODUCTS S.. - BUCURESTI
SBS GUM este o membrana bituminoasa lichida, mono-componenta, extrem de elastica si gata pentru utilizare. Se foloseste in special pentru impermeabilizarea fundatiilor si mansardelor, pentru restaurarea membranelor din bitum si ardezie. Este un produs extrem..

Hidroizolatii Cu Membrane Bituminoase de la MOB RS PREMIUM SRL

TIMIS
Arad, Bihor, Cluj, Alba, Sibiu. Timis, Arad, Bihor, Cluj, Alba, Sibiu.
 • hidroizolatii cu membrane bituminoase
 • hidroizolatii bitumioase
 • membrane pvc
 • menteanta acoperis
 • firme mentenanta acoperis
 • hidroizolatii cu membrana pvc
Firma specializata cod Caen 4391 pe lucrarii de hidroizolatii cu membrana Pvc, Tpo, Fpo dar si membrana bitumioasa, reparatii/refacere acoperisuri industriale.

Hidroizolatii Membrana Bituminoasa de la STEINMETZ SRL

TIMIS
Lucrari de cioplitorie piatra naturala, amenajari interioare, exterioare, executie piscine, fantani arteziene, cascade, constructii rezidentiale.

Bitum Aluminiu Intretinere Membrane Bituminoase

NEMO GLOBAL SYSTEM - CONSTANTA
Rectiflex , material bitum - aluminiu pentru intretinerea membranelor bituminoase, creaza un film de protectie UV, hidrateaza membrana si ii prelungeste rezistenta la imbatrinire.

Membrana Bituminoasa de la SC HIDRO GROUP EXPRES SRL

ILFOV
Materialele utilizate, care sunt agrementate tehnic de institute recunoscute la nivel mondial, impreuna cu personalul calificat asigura si garanteaza un nivel ridicat al calitatii serviciilor prestate, acesta fiind de altfel obiectivul principal al S. Hidro group expres srl este o companie romaneasca cu capital privat specializata in punerea in opera a produselor pentru termo - hidroizolatii: hidroizolatii terase, fundatii, termoizolare cladiri cu destinatii diverse, reparatii de terase si constructii de terase noi.

Membrane Bituminoase de la SC ISG GRUP SRL

Piatra Neamt, NEAMT
Import si distributie pe raza judetelor Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Harghita, Vaslui, Botosani. Firma distributie neamt, bacau, suceava comercializeaza la preturi de producator urmatoarele: membrana bituminoasa, polistiren ignifugat, folie polietilena, vopsea alchidica si lavabila, ciment portland s.

Membrana Bituminoasa de la SANDER IMPEX 1996 SRL

ILFOV
Societatea noastra asigura transportul in functie de cantitate. Ne rezervam dreptul de modificare a preturilor in momentul schimbarii pretului producatorului.
 • membrana bituminoasa
 • teava rotunda
 • teava ilfov
 • materiale constructii ilfov
 • vanzari materiale constructii
 • sarma ilfov
Depozit comercializare materiale de constructii si servicii fasonare.

Hidroizolatii | Hidroizolatie Terasa | Hidroizolatie Terase Bloc

ALPINISM UTILITAR SC ARI A.. - BUCURESTI
Sc Ari Alpin Srl ofera solutii pentru hidroizolatii terase. Terasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase la preturi avantajoase pr..

Alpinism Utilitar | Hidroizolatie Terasa In Locuri Greu Accesibile

ALPINISM UTILITAR SC ARI A.. - BUCURESTI
Sc Ari Alpin Srl ofera solutii pentru hidroizolatii terase. Terasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase la preturi avantajoase pr..