membrana lichida

MEMBRANA LICHIDA 💦

Hidroizolatie Acoperis Cu Membrana Lichida

ALPINISM UTILITAR SC ARI A.. - BUCURESTI
Hidroizolatie acoperis cu membrana lichida. Curatat suprafata suport, inlaturat obiecte. Aplicat amorsa concentrata, aplicat membrana lichida, aplicat plasa de armare membrana, aplicat a doua si atreia mana de membrana lichida in straturi incrucisate.
Pret: negociabil

Hidroizolatii Cu Membrane Lichide

IGNIROM SRL - BUZAU
Executam cu personal calificat lucrari de hidroizolatii cu membrana lichida monocomponenta aplicata la rece, fara termosudura, rezistenta UV, cu elasticitate ridicata care preia fisurile suportului, pe baza de poliuretan cu uscare declansata de umiditate. CARA..

Membrana Lichida Pentru Hidroizolatie Bostik Aquablocker

SINDEX COMPANY SRL - GALATI
Bostik AquaBlocker este o membrana lichida pentru hidroizolatii, alternativ la bitum. Bostik AquaBlocker este un adeziv nou, revolutionar, care este o solutie eficienta in aproape toate situatiile in care este necesara rezistenta ...hidroizolatie, membrana lic..

Hidroizolatie Terasa Cu Membrana Lichida

SC M LUCIANO SRL - TIMIS
Suntem o companie din judetul TIMIS si va oferim Hidroizolatie terasa cu membrana lichida, categ. Produse.
Membru
GOLD
 

Hidroizolatii Lichide de la SASOIA2003

BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI
Aplicare hidroizolatii lichide REVIMCA pentru tabla zincata, tabla galvanizata, gresie, panouri sandwich. In functie de tipul lucrarii, va oferim consultanta in alegerea tipului de tehnologie care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.
 • hidroizolatii lichide
 • impermeabilizare
 • impermeabilizare fundatie
 • termosisteme de fatada
 • hidroizolatii panouri sandwich
 • hidroizolatie bloc
Sasoia 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru.


5 / o recenzie

Membrana Lichida de la SC LAVOLI SHOP

TULCEA
Comercializam o gama larga de produse de hidroizolatii lichide profesionale. Comercializam o gama larga de produse de hidroizolatii lichide profesionale vopsele de beton.
 • membrana lichida
 • membrana
 • bitum lichid
 • cauciuc lichid
 • mansarda
 • hidroizolatii lichide
Producator si importator de produse de hidroizolatii si vopsele epoxidice.

Hidroizolatii Tip Membrana Lichida

SC ELITE SURFACE SYSTEMS S.. - BUCURESTI
Este o membrana lichida monocomponenta aplicata la rece, fara termosudura, rezistenta UV, cu elasticitate ridicata care preia fisurile suportului, pe baza de poliuretan cu uscare declansata de umiditate, fiind proiectata pentru a oferi o aplicare usoara si o s..

Membrana Lichida Impermeabilizare Rezervoare/Bazine

SC NSF BUILDING PRODUCTS S.. - BUCURESTI
ACRIFLEX pH 4 este o membrana lichida pentru impermeabilizare, bicomponenta, pe baza de ciment si ranforsata cu fibre. Datorita fibrelor de polipropilena nu este necesara plasa de armare traditionala. Este un produs care se aplica in caz de valori critice ale..

Membrana Lichida Bituminoasa Pentru Impermeabilizare Aquabit

SC NSF BUILDING PRODUCTS S.. - BUCURESTI
AQUABIT este o membrana lichida bituminoasa pentru impermeabilizare, ce contine granule de polistiren folosit in special pentru impermeabilizarea sub placile de ceramica a teraselor, balcoanelor, podelelor, structurilor de beton si impermeabilizarea fundatiilo..

Hidroizolatii Blocuri

STADI CON SRL - BUCURESTI
Hidroizolatii hale, blocuri, cu membrana lichida cauciuc acrilic.Aderenta perfecta pe orice forma si suprafata gen beton, bitum vechi, tabla, gresie, azbociment, etc Preturi negociabile in toata tara, functie de locatie, suprafata,...

Membrana Lichida Hidroizolatii

NEMO GLOBAL SYSTEM - CONSTANTA
membrana poliuretanica hidroizolanta , adera la toate tipurile de suport , metal,lemn, beton,bitum, creaza un film de 3-4 mm,perfect etans si continu, folosit cu precadere la acoperisuri,terase, bazine,piscine,la interior bai,bucatarii, poate fi colorat sau tr..

Hidroizolatie Lichida de la STADI CON SRL

BUCURESTI
CON este o societate cu capital integral privat si a luat fiinta in anul 2002. STADI CON este o societate cu capital integral privat si a luat fiinta in anul 2002.
 • hidroizolatie lichida
 • burlane tabla
 • lucrari hidroizolatii
 • tubulatura ghena gunoi
 • tinichigerie industriala
 • hidroizolatii
Utilizam membrane termosudabile din import, recunoscute pe plan international Rusia, Italia, Belgia, iar lucrarile sunt garantate si pana la 10 ani functie de solutia aleasa.

Membrana Lichida Ranforsata Cu Fibre Acryflex Fybro

SC NSF BUILDING PRODUCTS S.. - BUCURESTI
ACRIFLEX FYBRO este o membrana lichida pentru impermeabilizare, bicomponenta, pe baza de ciment si ranforsata cu fibre. Datorita fibrelor de polipropilena nu este necesara plasa de armare traditionala. Este folosita pentru impermeabilizare de acoperisuri, ter..

Hidroizolatii Cu Membrana Lichida de la SC CONCORD OPTIM SRL

BUZAU
Sape autonivelante, bariere de umiditate, aplicare de rasini epoxidice pretabile pentru sali de sport, birouri, cabinete medicale, farmacii, platforme auto (unde este necesar aviz DSV). Sika , iar in domeniul constructiilor se ocupa cu: platforme industriale, pardoseli elicopterizate si sintetice, proiectare si executie hale industriale,consolidari cu fibra de carbon, hidroizolatii si impermeabilizari, consultanta.

Hidroizolatii Lichide de la SC AC HIDROTERASE SRL

BUCURESTI
Montam pereti din panouri sandwich la hale, depozite, spatii comerciale etc. Montam acoperisuri la hale, depozite, spatii comerciale etc.

Membrana Lichida Pentru Impermeabilizare Acriflex Winter

SC NSF BUILDING PRODUCTS S.. - BUCURESTI
ACRIFLEX WINTER este o membrana lichida, bicomponenta, pentru impermeabilizare. Rasina acrilica pe baza de apa pentru impermeabilizare terase, balcoane, piscine, rezervoare, cisterne, acoperisuri plate, fundatii, zone de parcare, zone de imbinare,structuri de..

Hidroizolatii Acoperis Bloc Cauciuc Acrilic

STADI CON SRL - BUCURESTI
Hidroizolatii acoperis bloc cu membrana lichida, cauciuc acrilic . Preturi promotionale incepand cu 8.5 Euro/mp TVA, inclus material, manopera, transport Bucuresti Garantie , 5, 10, 12 sau chiar 15 ani....... Datorita personalului cu o experienta de peste 2..


5 / o recenzie

Membrane Lichide de la PIRAMIDA DECOR

TULCEA
Executam:Hidroizolatii terase blocuri cu cauciuc lichid. Executam hidroizolatii profesionale la terase blocuri cu hidroizolatii lichide de cea mai buna calitate si cu durata mare de garantie.

Membrana Acrilica Pentru Impermeabilizare Acriflex Mono

SC NSF BUILDING PRODUCTS S.. - BUCURESTI
ACRIFLEX MONO este o membrana acrilica lichida, mono-componenta, pentru impermeabilizare. Disponibila in mai multe culori si gata de utilizare pentru impermeabilizarea bailor, cabinelor de dus, bucatariilor, in general zonele expuse la umezeala, balcoane, tera..

Membrane Hidroizolante Lichide Novaglass Guaina Liquida - Me

SC NOVATES SRL - MURES
Lista articole Membrane hidroizolante - membrane hidroizolante guaina liquida MURES.


5 / o recenzie

Membrana de la LAVISIM SRL

TULCEA
Hidroizolatii cu Cauciuc Lichid. Hidroizolatii terase blocuri, cu cauciuc lichid.
 • membrana
 • cauciuc lichid
 • mansarda
 • lindap
 • baia mare
 • braila
Material ecologic pe baza de apa.

Izolatii Cu Membrana Lichide de la SC SIW HIDRO CONSTRUCT SRL

Cluj Napoca, CLUJ
Avem experienta in domeniul hidroizolatiilor cu membrane Bituminoase, lichide sau membrane PVC FPO/TPO, Garantie 10-15 ani. Portofoliul cuprinde lucrari precum: hidroizolatii, termohidroizolatii, terase verzi si terase circulabile/necirculabile, fundatii, piscine, garaje.

Membrane Lichide de la SC VILLPROF SRL

Baia Mare, MARAMURES
Executam hidroizollatii profesionale cu membrane bituminoase (index, villas, bauder)- garantie pina la 10 ani. Termohidroizolatii cu vata minerala bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat, sisteme cu fixare mecanica, balastare, lestare, terase verzi.

Membrane Lichide de la SC VANONYCONSTRUCT SRL

Cluj Napoca, CLUJ
Va inaintam o scurta prezentare a societatii noastre in speranta unei viitoare colaborari. PVC, EPDM si in general cu toate tipurile de membrane sintetice), reabilitari terase si intretineri suprafete, fundatii si orice suprafata ce necesita hidroizolatie.
 • membrane lichide
 • membrane lichide cluj
 • membrane pvc
 • membrane epdm
 • membrane sintetice
 • membrane pvc cluj
Grupul Vanonyconstruct are 12 angajati toti fiind calificati si cu experienta in santier.

Membrane Hidroizolatoare de la SC HIDROTEC LINE SRL

BUCURESTI
Diagnoza si expertizare in domeniul etanseitatii pe baza de hidroizolatii bituminoase. SC HIDROTEC LINE utilizeaza tehnologii, sisteme si materiale de ultima generatie, specifice fiecarui tip de lucrare.

Hidroizolatii Membrane Lichide de la EFECT CONSTRUCT SRL

BRASOV
membrane lichide, membrane PVC si FPO/TPO

Izolatii/Hidroizolatii/Terase/Acoperise

CONSTRUCTII CIVILE SI INDU.. - TIMIS
efecutam hidroizolatii/izolatii cu membrana la cald si mebrana lichida la terase/acoperisuri bloc,hale,cladiri industriale etc. garantie reala si un pret corect. cere acum oferta de pret

Hidroizolatie Lichida de la S.C.HIDRO EPDM S.R.L.

HUNEDOARA
Executam Hidroizolati cu membrana EPDM, HIDROIZOLATIE LICHIDA SI HIDROIZOLATIE TERMOSUDABILA. Hidroizolatia cu membrana EPDM reprezinta solutia durabila si eficienta pentru izolarea impotriva infiltratiilor de apa.
 • hidroizolatie lichida
 • hidroizolatii epdm
 • hidroizolatii terase
 • hidroizolatii piscine
 • hidroizolatii fundatii
 • hidroizolatii acoperisuri
Este lipita cu adeziv special cu o durata de viata de pana la 50 de ani.

Membrane Lichide Hidroiolatii de la SC ROMCHIM PROTECT SRL

BACAU
Compania noastra produce o gama larga de ingrasaminte complexe, ingrasaminte foliare, degivranti, agenti de deszapezire, solutii ignifuge, biostimulatori agricoli, rasini epoxidice, vopsea pentru marcaj rutier, pardoseli epoxidice, pardoseli decorative, membrane lichide de hidroizolatie, lacuri etc.

Membrane Lichide de la SC HIDROMAX SRL

Cluj Napoca, CLUJ
Experienta noastra vasta in domeniu, este garantia calitatii pe care o oferim tuturor clientilor nostrii. In functie de tipul lucrarii, va oferim consultanta in alegerea tipului de tehnologie care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.
 • membrane lichide
 • membrane piscine
 • membrane fundatii
 • membrane iazuri
 • membrane bazine apa
 • membrane acoperisuri
Seriozitatea si profesionalismul sunt atuurile firmei noastre, fiind constienti ca pentru a ne putea mentine competitivi, trebuie sa ne ridicam intotdeauna la cele mai inalte standarde.

Membrane Lichide de la SC NOVATES SRL

Targu Mures, MURES
Avem sediul in judetul MURES, unde activam incepand cu anul 1997. Firma noastra este cu capital integral privat si are ca obiect de activitate, distributia de materiale de hidroizolatii, faianta, gresie si obiecte sanitare.
 • membrane lichide
 • membrane hidroizolante
 • materiale hidroizolante
 • materiale de hidroizolatii
 • cimenturi hidroizolante
 • generatoare aer cald
Avand o bogata experienta in domeniul izolatiilor, firma s-a specializat in integrarea de solutii de invelitori, cu panta sau in terasa, hidroizolatii la fundatii precum si in executia sistemelor de termo-hidroizolatii.

Hidroizolatii Membrane Lichide de la LAREX GLOBAL FLOOR - LGF

MARAMURES
Compania Larex Global Floor - LGF a fost infiintata in 1990, fiind o afacere de familie, in prezent la a doua generatie. Cu o aplicabilitate vasta in domenii: comerciale, industriale, rezidentiale, sportive pentru interior si exterior.
 • hidroizolatii membrane lichide
 • hidroizolatii membrana pvc
 • hidroizolatii membrana epdm
 • hidroizolatii membrana tpo
 • pardoseli fabrici
 • pardoseli baia mare
Lucrari complementare furnizarea si montare autorizata ISSU al trapelor de fum, luminatoarelor continue, cupolelor luminatoare, sisteme de exhaustare fum, trape de desfumare, trape ventilatie si luminatoare industriale, carotari si taieri beton, pregatire suprafata pardoseala, ancorare chimica, impermeabilizare beton.

Membrane de la SC HIDROFLOR SRL

Baia Mare, MARAMURES
Societate comerciala cu 15 ani de experienta, executa: hidroizollatii profesionale cu membrane bituminoase (villas, bauder) - garantie pina la 10 ani.

Hidroizolatii Lichide de la CIRTINA OVIDIU MIHAI P.F.A.

GORJ
Executam constructii de la A la Z, amenajari interioare si exterioare, amenajari gradini si spatii verzi, hidroizolatii, termoizolatii etc. Firma noastra cu experienta de peste 12 ani, executa cu profesionalism lucrari in domeniul hidroizolatiilor, termoizolatiilor, termo-hidroizolatiilor, hidroizolatii lichide, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii bazine de apa, hidroizolatii membrane, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase, izolatii poliuretanice lichide la preturi accesibile tuturor.

Pompe Cu Membrana de la SC TEKRA TRADING SRL

GALATI
Furnizorii externi sunt firme de renume din italia si spania: emmecom, debem, obl, inox pa, saci pumps ale caror produse sunt certificate iso 9001 : 2000 si conforme cu standardele internationale in vigoare.

Membrane Lichide de la DENDRIZ SRL

CONSTANTA
Sika ofera de peste 100 de ani solutii diverse pentru orice domeniu de activitate, de la mortare pentru constructii pana la adezivi si sigilanti din gamele auto, naval si nu numai.

Membrane Epdm de la HIDROSET SRL

BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI
In vederea intocmirii devizelor si a pretului corect, ne deplasam in santiere sau la locatii si propunem solutii de sistem corespunzatoare pentru investitii de durata. Pentru oferte si preturi concurentiale va rugam sa ne vizitati pe site-ul nostru de profil www.
 • membrane epdm
 • membrane hidroizolatie arco
 • membrane hidroizolatie bauder
 • membrane bituminoase
 • izolatii lichide cauciucate
 • sisteme hidroizolatii
Societatea noastra a luat fiinta in anul 2008 pe segmentul impermeabilizarilor la constructii, hidroizolatii si termoizolatii la terase, oferind servicii de calitate si lucrari sigure la acoperisuri.